Az Apex Legends egyik fejlesztője nemrég elhintette, hogy még több változás jöhet King Canyonba az 5. évadban, mint gondolnánk.

Korábban szivárgásokból, illetve a Respawn easter eggjeiből sejteni lehetett, hogy az Apex Legends egyik mapja jelentős mértékben megújulhat az 5. évadban. A legutóbb megjelent új előzetesben láthattuk, ahogy Skull Town teljesen elpusztul, így megindultak a találgatások. Most egy fejlesztő szintén arra utalt, hogy ennél azért több változás várható.

 

Tom Casiello író a Twitteren beszélt a rajongóknak a tervekről, persze úgy, mintha valójában a játék történetéről mesélne. Egy rajongó azt kérdezte: a karakterek miért tértek vissza a Kings Canyon-ba? Casiello erre olyan választ adott, ami utalhat arra, hogy jelentős mapváltozások jöhetnek.

„Már a 4. évadban visszatértünk a Kings Canyonba. A repulsor tower lerombolása után végrehajtottuk a szükséges rekonstrukciót, hogy az aréna ismét készen álljon a harcra” – mondta.

Az író itt arról a toronyról beszél, melyet Crypto pusztított el a 2. évad elején. Ez lehetővé tette, hogy a Leviatánok és Flyersek elszaporodjanak a mapon. Így a hősök kénytelen voltak Wolrd’s Edge-re menni, de úgy tűnik, hogy a Kings Canyon hivatalosan is visszatér az 5. évadban.

A torony ezek szerint ismét működésbe lép, ami lehetőséget adhat arra, hogy újjáépítsék, sőt átalakítsák az egészet. Minden kiderült az 5. évadban, ami május 12.én indul.

Te örülnél egy teljes mapátalakításnak?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×