Az Apex Legends 5. évadának előzetese alapján a játékosok most azt feltételezik, hogy Loba egy új fegyvert is behozhat a játékba: egy pisztolyt.

Az Apex Legends 5. évadának előzetese nem sikerült rosszul, és elég jól bevezette az új karakter, Loba érkezését. Természetesen azok, akiket nagyon izgat, hogy mi várható még a május 12-i induláskor, máris elemezni kezdték a videót.

Az előzetesben Loba ugyanis több esetben használja különleges eszközeit, melyek nyilvánvalóan a képességeire utalnak. Ezzel együtt egy olyan pisztollyal lő, melyet eddig nem láthattunk az Apex Legends-ben.

 

Emiatt jelenleg többen azt feltételezik, hogy új fegyver, vagy egyedi fegyverskin érkezhet a játékba az 5. évaddal. Bár a videóban nem egyértelmű, hogy milyen pisztolyról van szó, szakértő játékosok szerint nem RE45, nem P2020 és nem Wingman.

Kép forrása: Reddit

Persze volt olyan Reddit felhasználó is, aki szerint nem új fegyverről van szó, csupán egy már a játékból ismert fegyver, a P2020 egyedi változatáról. Ha ez így van, akkor Loba talán egyedi pisztolyskint hoz magával.

Kép forrása: Reddit

Persze mindkét eset egyelőre csak feltételezés és találgatás. A megoldásra pedig nem kell sokat várni, hiszen jövő hét kedden, május 12-én indul az 5. évad. Szerinted új fegyvert hoz Loba?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×