Most sem okozott csalódást a világ egyik legmegosztóbb embere. Elon Musk újszülött gyermeke egy CoD-ban is megtalálható killstreak-ről kapta a nevét. Szürreális sorok következnek.

Sokakat már régen gyötört a kíváncsiság, hogy ugyan milyen nevet kap majd Elon Musk és barátnője, Claire „Grimes” Boucher első közös gyermeke. A Tesla és a SpaceX tulajdonosának most született gyermeke már a hatodik, korábban egészen átlagos neveket sikerült adni: Griffin, Xavier, Kai, Saxon és Damian.

Grimes és Elon azonban első gyermeküket X Æ A-12-nek nevezték el.

Az anyuka egy tweetel próbálta magyarázni, hogy mit is takar a név. Az „X” az ismeretlen változó miatt, az „Æ” a mesterséges intelligenciára utalva, az „A-12” a furcsa páros kedvenc repülője és végezetül pedig az „A” betű, az anyuka kedvenc zenéjére, az Archangel-re utalva vissza.

 

Musk gyorsan javította az anyuka téves magyarázatát, mondván az A-12-es gép nem az SR-17-el, sokkal inkább az S-71-sel van összefüggésben.

Akik játszottak a Call of Duty: Black Ops-al, most biztosan felcsillant a szemük.

Az S-71-es Blackbird az első Black Ops-ból.

Bár az A-12-es mindössze egy évig volt használatban, elődje, az SR-71-es 1966-tól egészen 1999-ig teljesített feladatokat az amerikai légvédelemnél és a NASA-nál egyaránt.

A Black Ops killstreak lehívásához 8 kill kellett és nagyjából úgy működött, mint a mai Modern Warfare-ban az Advanced UAV. Az egész pályán felfedte az ellenségeket és azt is megmutatta, hogy merre néznek. A Ghost perk sem volt hatásos ellene, ez már akkor is fejfájást okozhatott egyes játékosoknak.

Hogy miért ez a repülő? Elon Musk természetesen erre is felkészült.

A furcsa szeretetüket a gép iránt azzal magyarázta, hogy hasznossága ellenére nem volt felszerelve semmilyen támadásra alkalmas eszközzel, sem védelemmel. Természetesen a gyermek nem ezzel a névvel lett anyakönyvezve, erre ugyanis nem ad lehetőséget California állam törvénye. Az igazi név a mai napig rejtély.

Ti kedvelitek Elon Musk-ot?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×