Erősödik a Fortnite legújabb módjának felhozatala. A Party Royale-ban újabb bulit rendeznek hamarosan, három sztár-előadóval a színpadon.

A v12.50-es frissítéssel megérkezett a Fortnite-ba a Party Royale LTM, ami gyakorlatilag egy közösségi térként funkcionál. Nem tehetjük el láb alól az ott rohangáló embereket, viszont szórakozhatunk egy jót velük. A vidámpark-szerű kis szigeten temérdek tennivalót találunk, de ha annyira szeretnénk, itt is durrogtathatunk fegyvereket. Viszont mindenki biztonságban van, csupán festékpatront és WC pumpából készített nyilakat találunk.

Az új LTM még kísérleti fázisban van, ám már most látszik, hogy nagyszabású terve van vele az Epic-nek. A legújabb technológiának köszönhetően élőben kommunikálhatnak előadók a játékosokkal, így létrehozva a tökéletes koncert platformot. Diplo már le is tesztelte a „színpadot” Jordan Fisherrel, jöhetnek hát a további előadók.

 

A forrásfájlok között már megtalálható a Party Royale hivatalos bemutató videója – sajnos még csak alacsony felbontásban -, amit ShiinaBR-nek és Kinglernek köszönhetően már meg is tekinthetünk.

A videó végén az Epic azt is elárulja, hogy kik lesznek azok a DJ-k, akik megnyitják hivatalosan is a bulit a szigeten. Dillion Francis, Steve Aoki és deadmau5 fogja egymást váltani, garantálva a szórakozást mindenkinek.

Sajnos az esemény magyar idő szerint szombaton hajnalban, egészen pontosan 3 órakor kezdődik. S mivel élő koncertről beszélünk, nehéz lesz megismételni. Így el kell döntenünk, hogy ébren maradunk-e bulizni, vagy megvárjuk, míg az európaiak is kapnak valamilyen „exkluzív” rendezvényt.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×