Közeleg a Doomsday esemény, legalábbis nagyon ezt sugallják a Fortnite forrásfájljai. Újabb animációk kerültek elő a gépezetről.

Travis Scott koncertje és a Party Royale LTM megjelenése kicsit elvette a fókuszt az aktuális szezon történetéről. Viszont lassan elérkezünk az utolsó pár héthez, így az Epic Games is tudja, fel kell pörgetniük a sztorit.

Azt már tudjuk egy ideje, hogy kulcsszerepe lesz a szezonzáró esemény során Midas-nak és az ő úgynevezett Doomsday masinájának. A végítéletről elnevezett gép valószínűleg nem virágokat fog ültetni a Fortnite szigeten, sokkal inkább meg fogja alapozni a vizes tematikát. Legalábbis több adatbányász is úgy gondolja, hogy a forrásfájlokban talált információk szerint a következő szezonban sokkal nagyobb fókuszt kap a víz, mint eddig.

Láttunk már animációkat arról, hogy hogyan mozoghatnak karaktereink víz alatt. Az egyik Youtuber pedig a napokban arról beszélt, hogy akár még a DC képregényekből jól ismert Aquaman is felbukkanhat a Season 3 során.

Az ide vezető utat viszont még ki kell köveznie Midas-nak és az ő gépezetének.

A legfrissebb szivárgások szerint már nem kell túl sokat várnunk ahhoz, hogy beinduljanak az események, a fájlok között Midas szobájának animációja frissült, a háttérben már feltűnik a szóban forgó Doomsday Device.

 

A fájlok nemcsak egy új szobát, hanem egy teljesen új kihívást is lebuktattak. A szezonzáró eseményhez közeledve elérhetővé válnak majd a Fortnite-ban a „Storm the Agency” kihívások. Azt még sajnos nem tudni, hogy milyen feladatokat állítanak elénk a fejlesztők, vagy milyen jutalmakat fogunk kapni értük. Viszont arra mérget vehetünk, hogy valami a kis szigeten felhúzott hatalmas főhadiszállás körül fog történni.

Akár már csütörtökön befuthatnak az új feladatok.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×