A Dark Star esemény is nagy sikerként kerül be a League of Legends történetébe. S ami még szebb, hogy a játékosok írhatták meg a lezárását.

Kicsivel több mint egy hónappal ezelőtt futott be a League of Legends-be a Dark Star esemény. Az event középpontjába Cosmic Luxot állították a fejlesztők, valamint egy történetet is fűztek köré. A sztori záróakkordja viszont kimaradt, a játékosok dönthették el a játékbeli választásaik alapján, hogy pontosan mi legyen Lux történetének végkimenetele. A sötétség és a fény között vívódó karakter végül eldöntötte, melyik oldalt képviseli majd.

 

Mindamellett, hogy kiváló lett a fényes oldal, a közösség szíve mégis inkább Dark Cosmic Lux felé húzott. A Riot a héten be is mutatta a játékosok által megkomponált lezárást, amiben Lux a sötétség udvarának királynője lesz, valamint a Sötét Csillag (Dark Star) mestere.

Az utolsó fejezet megjelenése előtt Lux saját magával került szembe, s egy belső harc közepette döntötte el, melyik irányt szeretné választani. Amióta az univerzum részese volt, ott motoszkált a sötétség a szívében, ám a végső összecsapás során megpróbálta azt örökké kiűzni magából. Az árnyak viszont erősebbnek bizonyultak, bekebelezték Lux szívét, ezzel szabadjára engedve Dark Cosmic Luxot.

Igazán jó látni, hogy a játékosok is hatással lehetnek kedvenc játékuk történetének alakulására. Reméljük még sok ehhez hasonló eseményt kapunk a fejlesztőktől a jövőben.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×