Kényelmi CS:GO frissítés érkezett, leginkább az 1v1 gyakorló pályákra és a kill feed ikonokra kihegyezve.

75 MB-os CS:GO frissítés érkezett a játékba, melynek tekintélyes részét az új map, Chlorine optimalizálása teszi ki. Nagyobb lerakók, kikerülő kerítések és extra fények is érkeztek, a teljes listát a hivatalos frissítésjegyzékben találjátok.

Sokkal fontosabbak ugyanis azok az apró frissítések, amik minden mapon elérhetőek lesznek. Az új kill feed ikonok.

 

Mostantól ugyanis külön ikont kap, ha vakon lövünk el valakit egy flash után, vagy ha smoke-on keresztül szedjük ki az ellenfelet. De külön ikont kapott a noscope kill is.

Így tisztább lesz az ellenfélnek is, hogy honnan jött a kill, remélhetőleg kevesebb lesz így a felesleges anyázás és report is. Vagy pont a másik véglet, könnyebb lesz kiszűrni a csalókat. Hiszen például a fenti képről egyértelmű lesz, hogy valami nem okés. Vakon, füstön keresztül kiosztani egy noscope fejest vagy életmakk, vagy egyértelmű csalás. Ha legalább 2 ilyen történik egy meccsen, szerintünk nyugodt szívvel mehet a report.

Fontos újdonság még az új 1v1 gyakorló map Wingman elé, ezúttal Inferno kapott egy ráhangolódó pályát. Így máris megborult a 2020-as CS:GO Érettségi első kérdése, ha még nem töltöttétek ki, most itt a lehetőség ezen.

A frissítés teljes tartalmát itt találjátok.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×