Az MSI, Asus és a Gigabyte is készletsöprésre készül a jelentések szerint.

Nem tudom, ki hogy van vele, de mi már tűkön ülve várjuk az Nvidia nagy bejelentését, hiszen egyre biztosabb, hogy ez a következő generációs videókártyákról fog szólni. A China Times friss információi szerint a gyártók felkészültek a hamarosan érkező RTX 3000-es széria eljövetelére, ennek örömre pedig nagyobb akciót fog kapni a jelenlegi generáció.

A lap értesülései szerint az Asus, az MSI és a Gigabyte is készletsöprő akciókat terveznek, aminek köszönhetően jelentős árelőnnyel juthatunk Ray-Tracing képes videókártyához. Az előzetes jelentések szerint 2020 3. negyedévében fognak megérkezni az első Nvidia kártyák, év vége felé pedig az AMD erősít majd az RDNA 2-es szériájával, szóval érthető módon addig próbálják majd elsózni a jelenleg porondon lévő első szériás RTX-eket, amíg meg nem érkeznek az új generációs darabok.

A leárazásban persze nem csupán az RTX 2080 Ti csúcskártya fog nagyobb akciót kapni, hanem az olcsóbb kártyákig szinte minden darab érintett lehet.

A China Times szerint a leárazások heteken belül megérkezhetnek. Az biztos, hogy aki mostanában tervez videókártyát vásárolni, az most már várjon legalább az Nvidia nagy bejelentéséig.

Forrás: IT Home / China Times

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

 

×