A PUBG Corp. végre reagált az elmúlt időszakban gyakran előjövő problémás botokkal kapcsolatban.

Noha nemrég jött ki a PUBG Google Stadiára, amióta bekerültek a botok a konzolos verzióba, az egész PUBG közösség ettől visszhangzik. A jó hír, hogy a játékosok megannyi panasza után végre megszólalt a PUBG Corp. is, egész pontosan Brian Corrigan, a PUBG stúdió vezetője válaszolt pár kérdésre a játék hivatalos discord csatornáján. Ennek köszönhetően újabb információkat tudtunk meg a botokkal és a ranked móddal kapcsolatban.

A PUBG kínai koppintása, amiben a Terminátoré volt a főszerep / A kép természetesen csupán illusztráció

Miért nem érkezett meg a ranked mód a botokkal együtt? Úgy legalább lett volna mindenkinek választási lehetősége.

„Hirtelen rengeteg új játékos érkezett a Google Stadia platformjáról és a kompetitív mód még nem állt készen az indulásra.”

Miért nem esport beállításokkal üzemelik be a rangrendszert?

„Mert nem működne. Nincs belekalkulálva, hogy a játékosok különböző szinteken játszanak. „

Mikor érkezik a kompetitív mód?

„Ideális esetben jövő hónapban érkezik a kompetitív mód. Ha lesznek minőségbeli problémák, akkor ez csúszhat még egy hónapot.”

Miért ilyen buták a botok?

„Azért, mert az új játékosoknak lettek beállítva. Van egy új, belső fejlesztésű bot is, ami az ultron néven fut. Ez már majdnem túl erősre sikeredett, ám egyelőre még nem mutattuk be.”

 

A jó hír, hogy a kérdéseket április 30-án tették fel, így ebben a hónapban már számíthatunk a kompetitív módra, ha minden jól megy. Ott pedig a botok sem zavarhatnak senkit. A kezdők pedig szimplán maradnak az unranked mérkőzésekben, ahol lehet egy kis sikerélményük is. Amíg viszont ez nem történik meg, joggal panaszkodhatnak a konzolosok, hiszen a korábbi minimális várakozási idő többszörösére növekedett és emellett gyakran 5-10 fővel indulnak a mérkőzések. Úgy pedig nem túl élvezetes a PUBG.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×