Egy sima és egy nagyon szoros vereség után végül győzelemmel fejezték be a tegnapi napot a magyar srácok.

Három mérkőzést is játszott tegnap a Blast Rising 2020 keretein belül a Salamander. A 32 ezer dolláros prize pool-ból gazdálkodó eseményen a magyarok az ALTERNATE aTTaX, a Tricked és az Endpoint csoporttagjaiként kell, hogy helytálljanak.

Salamander – Endpoint

Az első meccsükön a csoport abszolút favoritja, az Endpoint volt az ellenfél. BO1-es meccsekről lévén szó, nem volt alkalom a javításra, egy nem túl látványos Dust 2-őn 3-16-ra maradtak alul a srácok. Szerencsére ez nem volt gát, simán fel tudtak állni a szerencsétlen első pálya után.

Az Endpoint csapata egyébként 3 meccsből 3-mat megnyert, így matematikailag sem olyan nagy probléma, hogy alulmaradtunk ellenük.

Salamander – alternate aTTaX

A második BO1 már sokkal izgalmasabbra sikeredett, a Dust 2 azonban itt sem hozott szerencsét. A két csapat fej-fej mellett haladt a 16. pont felé, sajnos azonban az alternate aTTaX ért oda előbb.

A Salamander élére a német ötös ellen egyértelműen torzsi állt, sajnos azonban az ő 22 killje sem volt végül elég, így a második meccs 16-14-es vereséggel zárult.

Ha csak egy jelenetet néztek vissza a tegnapi alternate aTTax elleni meccsből, érdemes Aaron klipjére vetnetek egy pillantást: Dust 2 hosszú, M4A1-el küldte haza a terrorokat.

Salamander – Tricked

Szuper volt látni, hogy a srácok két vereség után nem letörtek, sokkal inkább vérszemet kaptak, hogy győzelemmel zárják a napot.

Az utolsó ellenfél a Tricked csapata volt, a pálya pedig végre valahára nem Dust 2, helyette egy másik klasszikus, Mirage érkezett.

A magyar srácok 16-12-re tudták megnyerni a mérkőzést, aki pedig nem látta a találkozót, azt hihetné, hogy nagyon szoros pálya volt. Bár a Tricked szépen helytállt, a Salamander sokkal hamarabb is győzhetett volna, bár így sincs okunk panaszra.

Torzsi újra a csapat élén

Torzsi tegnap bomba formában volt, adta magát, hogy neki kell feltenni a pontot az i-re. 15-12-es állásnál, 10 HP-val olyan 1v3-mat hozott le, amit sok profi játékos is megirigyelne. Őrült nagy játék, 200 IQ, higgadt játék, nézzétek meg ti is:

A Salamander tehát 2-1-es összesítéssel zárta a tegnapi napot a Blast Rising 2020-as eseményen. Az tisztán látszik, hogy az Endpoint az első helyre pályázik, a második kiadó helyért azonban vérre menő harc fog menni az alternate aTTaX és a magyar srácok között.

Ti követtétek tegnap a srácok menetelését? Ha nem, a második körben szurkoljatok ti is, ennyivel is hátha segíthetünk, hogy bejussanak a rájátszásba.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×