Új Starter Pack a láthatáron. Yellow Jacket egy speciális csákánnyal már megbújik a Fortnite fájljai között, várjuk a megjelenést.

A Fortnite fejlesztői kiemelkedő figyelmet szentelnek a játék kozmetikai tárgyaira. Nem csoda, elvégre ezek azok a fizetős tartalmak, amik gyakorlatilag eltartják a játékot. Épp ezért a minőség az évek során csak emelkedett, a játékosok legnagyobb örömére. Ugyan a pénztárcánk tartalma bánja mindezt, de ha jól érezzük magunkat az Outfitek használata közben, akkor igazából nem dobtuk ki a pénzt az ablakon.

Természetesen az Epic Games sem szeretne mindenkit megkopasztani, ezért több kozmetikai kategóriát is fenntartanak. Vannak drágább, de minőségibb elemek, viszont vannak egyszerűbb, de sokkal olcsóbb csomagok is. Ilyenek például a Starter Pack-ek, amiben egy alap Outfit, egy kiegészítő, valamint némi V-Buck is található.

Ugyan kezdőcsomagnak hívják a játékon belül ezeket a speciális pakkokat, a játékosok vásárlásait nem korlátozzák, lényegében bármennyit felhalmozhatunk belőlük. Ha tehát megvásároltuk az előző szezon kezdőcsomagját, nyugodtan beruházhatunk az aktuálisra is.

 

A játék forrásfájljai között felbukkant egy új skin, ami várhatóan a következő Starter Pack alanya lesz. A Yellow Jacket névre keresztelt Outfithez egy speciális Pickaxe-et fog csomagolni az Epic Games a bónusz V-Buckok mellé.

 

A csomag várhatóan 5 euró körül fog mozogni, ami jelenleg körülbelül 1800 forintnak felel meg. Stílusos Outfit, Harvesting Tool és egy kevés V-Buck kevesebb, mint 2000 forintért? Ha valami, akkor a Starter Pack biztosan megéri az árát.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×