Az utóbbi időben az Apex Legends Twitter oldalán szaporodnak az infók egy kísérletről, mely a Revenant múltjáról árulkodik.

Hamarosan talán megtudjuk, hogy az Apex Legends bérgyilkos-robot karaktere hogyan jött létre, és mivel is kell szembenéznie Lobának, amennyiben bosszút akar állni rajta.

Az utóbbi időben egyre több érdekes, ám magyarázat nélküli infómorzsát csöpögtet el az Apex Legends hivatalos Twitter oldala, amivel nyilván borzolni akarják a kedélyeket az 5. évad indulása előtt. Most arról érkezett infó, hogy a Revenant létrejötte nem ment zökkenőmentesen, így a Hammond Robotics gépe nem olyan lett, mint szerették volna.

„Úgy tűnik, hogy a kísérlet alanya jelentős program-összeomlást tapasztal, ha az adatátvitelt folyamatosan megismétlik” – olvasható a Project 617 új leírásában.

 

A feljegyzés kijelenti, hogy bár a simulacrum működik, minden adatátvitel szép lassan elrontja a programot, és valószínűleg az egész rendszerben devianciát mutat. Ezen eltérések és programhibák miatt alakulhatott ki például a halhatatlanság, ami aztán a Revenant játékbeli képességeinek okát tárja fel.

A feljegyzésből az is kiderül, hogy az Apex Legends valószínűleg két-három évtizeddel a kísérletek után kerül megrendezésre. A Hammond Robotics, az Apex Legends szigeti és a Revenant története tehát továbbra is kibontakozóban van, amiről valószínűleg többet tudunk meg az 5. évadban.

Persze ez még mindig nincs jelentőséggel a játékmenetre, érdekes lesz tudni, hogy vajon ki is volt a Revenant és mivé lett. Vajon mire jön rá végül Loba?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×