Megérkezett a Fortnite-ba a Party Royale LTM, ami a hétvégén bebizonyította: sokkal több lehet annál, mint aminek sokan gondolták.

A legutóbbi frissítéssel egy új LTM-mel gazdagodott a Fortnite közösség. A fejlesztők megcsinálták a játék első közösségi terét, a Party Royale-t. A játékmódban nem tehetjük el láb alól az embereket, épp ellenkezőleg, gyakorlatilag együtt szórakozhatunk velük. Festékpatronokkal, WC pumpa nyilakkal ugrathatjuk egymást, kipróbálhatjuk az összes játékmód adta újdonságot, mint például az élő koncerteket.

A hétvégén Jordan Fisher meglepetés felvezetője után Diplo – MajorLazer – kevert élőben zenét a Party Royale-ban lazító játékosoknak. A koncert után ismét bejelentkezett Jordan egy rövid időre, arra kérte a játékosokat, hogy vigyázzanak magukra a járvány ideje alatt és hogy figyeljék a játékot. Ugyanis a jövőben még könnyen lehet, hogy további élő események fognak napvilágot látni az új LTM-en belül.

 

A világnak pedig jelenleg pontosan erre van szüksége. Sorra mondják le a nyári fesztiválokat, a koncertek megrendezésének lehetősége pedig kilátástalan. Az emberek viszont szomjazzák az ilyen jellegű szórakozást. Ezen kíván most segíteni az Epic Games, Diplo koncertje pedig egy kiváló kísérleti tesztelése volt a Party Royale lehetőségeinek.

Gond nélkül sikerült lekevernie a producernek a közel 20 perces szettet, miközben folyamatosan élőben beszélt a játékosokhoz, fokozva a hangulatot. Mivel zökkenőmentes volt az első koncert, nem lennénk meglepve, ha a jövőben egyre több ilyen eseményt látnánk a játékban. A technológiát pedig akár máshol is értékesítheti még a fejlesztőcsapat, ha a jelenlegi járvány-helyzet túlságosan elhúzódna.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×