Gnar és Poppy is megkapja a nekik kijáró törődést. Ezt bizonyítják a legfrissebb League of Legends leakek, a hősökkel az űrben találkozhatunk legközelebb.

Egy hivatalos teasernek köszönhetően tudjuk, hogy hamarosan új karakterekkel bővül a League of Legends Astronaut skin családja. Az űrhajós kinézetek közül Nautilus és Teemo már nagy kedvencei a közösségnek, s most úgy tűnik, újabb hősök csatlakoznak hozzájuk.

Bard tevezetét már láthattuk korábban, a támogatónak egyébként is kijárt már a törődés, a support játékosok biztosan nagyon örülnek most. Viszont a legfrissebb leakek alapján nem egyedül fog érkezni, két topos is közrefogja majd, Poppy és Gnar is új skineket kaphat:

Ráadásul nem is kell sokat várni rájuk, a Riot Games megerősítette, az új skinekhez tartozó Emote-ok és ikonok már a Pulsefire Pass során elérhetők lesznek, ami gyakorlatilag a következő nagyobb játékbeli eseményt jelenti. Legalább egy hónapos lesz, vagyis körülbelül 5-6 hét múlva akár már villoghatunk is az új Poppy és Gnar skinünkkel.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×