Valahogy mindig van valami probléma a Fortnite járműveivel. Most felcsaptak gyilkológépeknek, sorra pusztítják el a játékosokat.

Összességében jó úton haladt a megváltás felé a Fortnite, a v12.50-es frissítés temérdek olyan újdonsággal szolgált, ami a játékosok kedvére tett. Többek között megérkezett a Party Royale LTM, ami egy teljesen új közösségi élménnyel szolgál.

A forrásfájlok között – na meg a Creative Mode töltőképernyőjén – felbukkant egy új shotgun is. A Charge Shotgun névre keresztelt fegyver akár még a közelharci metát is megreformálhatja. Ám úgy néz ki, komoly versenytársai akadtak, váratlan kategóriából érkeztek a leghalálosabb eszközök.

A Fortnite járművei újonnan sorra pusztítják a játékosokat.

i mean what the fuck
byu/bhopbad inFortNiteBR

Két féle sebzést különböztethetünk meg. A motorcsónak lényegében egyből öl, ha aktiváltuk a bugot játék közben, akkor azonnal meghalunk, ha csónakba szállunk. A Choppák esetében egy fokkal jobb a helyzet, a közelükben olyan, mintha folyamatosan lőnének minket. Így ha időben felmérjük a helyzetet és eltávolodunk a járműtől, megúszhatjuk a kivégzést.

Choppa is very OP 🙂
byu/EnwuYT inFortNiteBR

Egyáltalán nem lennénk meglepve, ha napokon belül kivennék a fejlesztők a járműveket a játékból. Ezek igencsak kritikus problémák, azonnal orvosolni kell őket.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×