Nem jött ki a játék Josh Hartnak, így úgy döntött saját kezébe veszi az irányítást. Szó szerint, ugyanis a klaviatúráján vezette le a feszültséget.

Az egész világot érintő járvány-helyzet miatt az élsportolók is a négy fal közé szorultak. Hogy mit tudnak ott csinálni? Nos, a videojátékozáson kívül nem sok mindent. Hirtelen megjelentek a profi sportolók a videomegosztó platformokon, így kezdett el az NBA-ből jól ismert Josh Hart is streamelni Twitch-en.

Korábban többnyire Fortnite-ot közvetített a New Orleans kosarasa, ám a Modern Warfare 2019-es megjelenése óta a Call of Duty irányába is kacsintgat néha. A szóban forgó eset is egy Mulitplayer meccsnek köszönhető, amikor is Hart kellemetlen helyzetbe keveredett. Éppen a Search and Destroy játékmódot játszotta, miközben Hackney Yardon bekapott egy flash-t a B épületben. Ahogy az lenni szokott, természetesen ilyenkor bukkan fel egy ellenfél a .357-es akimbóval, amit sokan a harmadik szezon egyik legerősebb fegyverének tartanak. Nem ment jól a játék Hartnak, ez a jelenet pedig végérvényesen elvágta az utolsó idegszálát. Felkapta a klaviatúráját és addig ütötte, vágta, valamint taposta, amíg legalább egy kicsit sikerült megnyugodnia.

Zach LaVine, Hart csapattársa is a meccsben volt. Tudta jól, hogy mi történik, jól ki is nevette kosarastársát, míg az püfölte a felszerelését. Remélhetőleg hamarosan megoldódik a COVID-19 körül minden és az élet visszaállhat a rendes kerékvágásba. Akkor talán kevésbé lennének idegbetegek a sportolók a képernyők előtt.

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×