Új Warzone cheatre bukkant a közösség. A legújabb őrületet csak God Mode-ként emlegetik, mert halhatatlanná teszi a játékosokat.

Az egész világ megörült, amikor kiderült, a Call of Dury széria legújabb battle royale játéka Free-to-Play lesz.  A Modern Warfare 2019-es verziójába csomagolt Warzone mindenki számára elérhető, a nagyobb konzoloktól PC-ig. Ez gyorsan ahhoz vezetett, hogy az egekbe emelkedett a játékosszám.

Több millióan vágtak neki a Warzone-nak, amit a fejlesztők a megjelenés óta szívvel lélekkel bővítenek, javítgatnak. A gond csak az, hogy a munkájukat – s egy egyébként zseniális játékot – a csalók egyre inkább beárnyékolják.

Lehetett rá számítani, hogy a Free-to-Play modell miatt rászabadulnak a kellemetlen alakok a játékra, ám arra valószínűleg az Infinity Ward sem gondolt, hogy ilyen mértékben. Pár héttel a megjelenés után el tudtunk jutni arra a ponta, hogy szinte az összes meccsben találkozhattunk legalább eggyel a csalók közül.

Ami hajmeresztő viszont, hogy ők is fejlődnek.

New Type of Hacker? God Mode, no hit markers, and protection from gas. Really dampens the mood to get 2nd to a hacker. Enjoy my squad freaking out on coms from CODWarzone

 

Nincs egyszerű dolguk a fejlesztőknek, ugyanis folyamatosan jelennek meg az újabbnál újabb csalások. Az egyik legfrissebb „találmány” a God Mode, ami gyakoraltilag megölhetetlenné teszi a játékosokat. The Shadow készített is egy felvételt az egyik ilyen cheaterről, Redditen meg is osztotta a közösséggel, hogy pontosan mire lehet számítani.

Az Infinity Ward még nem reagált a jelenségre, remélhetően mihamarabb találnak megoldást a kellemetlenségre. Addig is, óvatosan lavírozzunk a pályán.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

 

×