Egy barátságos, a kikapcsolódást szolgáló pálya érkezik a Fortnite-ba. Már a térképet is ismerjük.

Az Epic Games nyíltan beszélt a Fortnite közeljövőben érkező frissítéseiről. A kiadó ígérete szerint a 12.50-es frissítés után több új játékmód is érkezik majd. Ilyen lesz például az Operation: Payload is, és…

…érkezik a Party Royale

A kiszivárgott információk szerint a Party Royale lényege, hogy a játékosok a sok odafigyelést igénylő meccsek után kicsit kikapcsolódhassanak. Ahhoz, hogy szabadidős tevékenységet találjunk, nem kell majd kilépni a Fortnite-ból, egyszerűen csak becsatlakozunk majd egy Party Royale szerverre. Bár azt még nem tudni pontosan, hogy mit csinálhatunk majd, a térkép ad néhány tippet:

A térképen megjelenített ikonok alapján arra következtetünk, hogy lesznek ernyőző és hajós versenyek, quadozás és talán a foci meccsek sem elképzelhetetlenek.

A másik már megerősített mód az Operation: Payload, mely az Overwatch-ból már ismert Payload tologatós játékmódhoz lehet majd hasonló.

Örülünk, hogy ilyen lehetőségekkel bővül a Fortnite? Van rá igény, vagy senki nem fogja a negyedik napon már használni ezeket a funkciókat?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×