Bomba kártyák érkezhetnek az egyik legjobb FIFA elemző szerint a PL-es Team Of The Season So Far csapatban, bár ezen talán már meg sem lepődünk.

A koronavírus miatt kialakult helyzetben sajnos elkerülhetetlen volt, hogy egy időre legalább, de leálljanak a nemzeti bajnokságok is. Ezek aztán rengeteg következménnyel jártak, például azzal, hogy a FUT is teljesen a feje tetejére állt. Az EA szerencsére jól kezelte le a helyzetet, a Team Of The Week és a Team Of The Season is megfelelően pótolva lett.

Míg a heti csapatok helyett régi FIFA epizódokból kapunk visszaemlékezéseket a TOTW Moments lappal, a TOTS az eddig nyújtott teljesítmény alapján kerül kiosztásra.

Milyen lehet a Premier League-es TOTSSF?

Az elmúlt néhány évben már hozzászokhattunk, hogy bár lehet jó csapatokat építeni más ligákból is, azért az abszolút meta mindig a Premier League. Az angol bajnokság mindig kiemelt figyelmet kapott a FIFA fejlesztőitől, ez pedig a lapok milyenségében is megmutatkozik.

A RunTheFUTMarket-es Nick neve sokatoknak ismerős lehet. Akik nem csak játsszák, de kereskednek is az Ultimate Team-ben, már biztos találkoztak a nevével. Természetesen, ahogy az minden promónál megtörténik, Nick most is megpróbálta betippelni, hogy kik kerülhetnek majd be a nemsokára érkező csapatba.

Az első adag

Az igazi nagyágyúknak muszáj lapot kapni, így természetesen itt van Salah, Mané, De Bruyne, Agüero és Van Dijk is.

A Liverpool onnan folytatta az idei szezonját, ahol tavaly abbahagyta, legalább is az angol bajnokságban. A lefújás pillanatában már 25 ponttal ment a Manchester City előtt, ez szinte behozhatatlan előny. Ennek fényében nem is lehet kérdés, hogy róluk szól, maximum beférni lehet melléjük.

A második adag

A második kör inkább azokról a játékosokról szól, akik meglepetéssel szolgáltak idén, ők tették igazán izgalmassá és meglepővé az idei szezont. Vardy idén is nagyot megy, de Adama Traore is futószalagon szállította a beszédtémákat idén.

Szerintetek mik jutnak majd be a PL TOTSSF csapatba? Ti kinek a különleges lapját látnátok viszont a legjobb angol bajnokság küzdelmeiből?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×