A félelem és reszketés csak tovább erősödik, hisz a felújított Fiddlesticks újabb erősítést kap. A változásokat már ki lehet próbálni League of Legends PBE-n.

Egy hónappal azután, hogy Fiddlestickset átalakították, újabb változásokban részesül. Jelenleg 52%-os győzelmi mutatóval rendelkezik, amely inkább a jungle érdeme. A fejlesztők a solo lane és support Fiddle-t is behoznák a metába.

A következő változások a passzívot és az életszívást (W) módosítják:

Ha Fiddlesticks madárijesztőnek (effigy) tetteti magát, ( mielőtt valaki megsebezné, vagy leleplezné) ugyanúgy képes lesz fearelni az ellenfelet, mintha látatlanból támadná meg. A madárijesztő pozíciót ezentúl viszont 2 másodperc után veszi csak fel.

Ez sokat dobhat azokon a játékosokon, akik szeretnek a passzívval trükközni. Mindenképpen több lehetőséget ad Fiddlesticks mostani játékstílusához, és ha az ellenfél rossz bokorba néz be, a halál közelebb lehet, mint gondolná.

Fiddlesticks

Továbbá a W sebzés korlátozását is csökkentették. Ezentúl a minionokra 60% helyett csak 40 százalékkal sebzünk kevesebbet. A wave clearben mindenképp sokat segít, valamint a solo lanerek választását is elősegítheti. A több sustain miatt kíváncsi vagyok hányan fogják a solo ösvényekre vinni a karaktert.

A változások már tesztelhetők PBE-n. Ha szeretnéd a saját szemeddel megnézni az új dolgokat, akkor irány a tesztszerver, más esetben ha minden így marad, május 13-án kerülnek be ezek a módosítások a 10.10-es frissítéssel. Ha a legfrissebb patch elemzést nem olvastátok, Kubu saját meglátásait itt találjátok.

Nektek hogy tetszik az újítás?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×