Közeleg az 5. évad indulása, a Respawn pedig új cinematic videóval lep meg minket. Ez már valószínűleg az új karakterről is elárul részleteket.

Az már biztos, hogy ma este egy premier vár ránk a hivatalos Apex Legends Youtube csatornán, ami egyértelműen a The Stories from the Outlands következő epizódját tárja elénk. A Legacy of a Thief története mindazonáltal simán összefügghet a következő karakter történetével. Legalábbis sokan ezt feltételezik.

Kép forrása: Youtube

Az Outlands történeteket a fejlesztők általában valamilyen nagyobb frissítés, új tartalom, évadváltás, vagy esemény előtt szokták közzétenni. A legtöbb esetben a videók valamelyik karakter történetébe vezetnek be, hogy jobban megismerjük őket. A korábbi epizód például Bloodhound-ról szólt. Ha hihetünk a tapaszlatoknak, akkor most egy új karakter részletei is felbukkannak.

Természetesen az adatbányászok hiszik, hogy Loba lesz a következő karakter, és úgy gondolják, a ma esti videó róla szól majd. Hogy Loba vajon tényleg tolvaj lett-e, miután szüleit megölték, vagy a cím teljesen másra utal: az ma este kiderül.

A Legacy of a Thief premiere április 30-án, magyar idő szerint este 7 órakor várható a hivatalos Apex Legends Youtube csatornán.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×