A Fortnite koncerteket imádja a közösség, a játék történetének leglátogatottabb eseményeivé váltak. Most megnéztük, kik tarthatnának még bulit.

A legutóbbi Travis Scott koncert bebizonyította: a Fortnite közösség nyitott a játékon belüli koncertekre. Hát még most, hogy a járványhelyzet miatt sajnos a legtöbb nyári fesztivál elmarad, így legalább valamilyen szinten van esélyük pótolni a zenerajongóknak a kimaradást. Az Astronomical esemény amit csak tudott megdöntött, egy időben több mint 12 millió ember bulizott.

Nem lennénk meglepve hát, ha ezen felbuzdulva a jövőben újabb koncerteket bonyolítana le az Epic Games. Túlzásba nem szabad esni, mert könnyen erejét veszthetik az eventek, ám ha évente egy-egy bulit megszervez a kiadó, véleményem szerint mindenki boldog lesz. Utána néztünk hát, hogy kik lehetnek azok, akik beleillenének a képbe. Három előadó neve is felröppent, az egyetlen kritérium az volt, hogy gamer legyen.

Porter Robinson

 

Az első Fortnite koncert egy hatalmas EDM buli volt, amit Mashmellonak köszönhettek a játékosok. Porter Robinson is ebben a kategóriában lavírozik, ráadásul sok videojátékos tartalmat is készít. Jellegzetes zenéje több projektben is felbukkant már. Az elektronikus koncertek elbírják a villódzó fényeket, biztosak vagyunk abban, hogy az Epic jól össze tudna dolgozni az előadóval.

Deadmau5

 

A híres zenei producer az egyik legnagyobb név a szakmában. Ráadásul ízig-vérig játékos, Twitch csatornáján sűrűn közvetít játékmenetet. Ugyan nagy PUBG játékos hírében állt, valószínűleg tudna olyan ajánlatot adni az Epic, hogy a Fortnite-on belül bulizzon a közösséggel.

Jordan Fisher

 

Jordan korábban már vezetett Fortnite-műsort, a világbajnokság stábjának acélos tagja volt. Emellett láthattuk már játszani is a Pro Am-en. Színész, énekes és streamer, évek óta a Fortnite közösség tagja. Az előzőektől eltérően ő a pop-zenét részesíti előnyben, kíváncsiak lennénk, hogy milyen eseményt tudna összehozni a Fortnite-ban.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×