Ha nem látnánk a róla készült videót, mindenki azt hinné, hogy csak megrendezett felvétel. Pedig ez tényleg megtörtént, élőben.

Villámgyorsan körbejárta a CS:GO közösségi felületeit Dark_Moon, aki egyetlen lövéssel hatástalanította az ellenfél csapatát. Egy nap alatt 20.000-nél is több Upvote, és több száz hitetlenkedő komment. Egyetlen egy gond van vele, egy éves videót kapott fel ismét a CS:GO közösség.

De ezen tegyük is túl magunkat, hiszen a mai napig ez az egyetlen egy golyós ACE, amit CS:GO-ban lőttek.

Természetesen AWP-vel esett a baleset, és akik képbe vannak a látványos ACE-ekkel, azt is kitalálhatták, hol történt mindez. Inferno és banán. Annyi még hozzátartozik az igazsághoz, hogy kellett a szerencsés lövéshez egy csapattárs gránátja is. De ez semmit nem von le a parádés mutatványból.

A banánban rohanó Terrorok felálltak szépen egy vonalba, és az AWP tölténye mind az öt játékosok átment, és mind az ötöt meg is ölte. Köztük 2 fejessel, ők biztosan leguggoltak az ominózus pillanatban.

Most lehet mondani, hogy random MM-en történt videó, mert tényleg az. Azt is gondolhatja bárki, hogy szerencsés véletlen, ezt is aláírjuk. De legyünk őszinték! Akármilyen szerencsés és random lövés is volt ez, a CS:GO történetében akkor is ez az eddigi egyetlen ilyen.

Direkt rákerestünk, de egy golyós ACE-ről ezen kívül még nem készült videó CS:GO-ban.

Kivéve Scream kamu-dezi videóját, de arról már többször is bebizonyították, hogy fake. Marad tehát Dark_moon lövése és a hitetlenkedés, hogy ilyen tényleg létezik a játékban.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×