Hosszú idő után először elégedettek a Fortnite játékosok az Epic Games döntésével. Nagy sikernek örvend a v12.50-es frissítés.

Az Epic igyekezett a lehető legtöbbet kihozni a v12.50-es frissítésből, ezt pedig a visszajelzéseivel meg is hálálta a közösség. Kezdésnek ott van az Aim Assist gyengítése. Több profinak is hónapok óta szúrta már a szemét a kontrolleres játékosok teljesítménye, a fejlesztők most hivatalosan is gyengítettek a teljesítményükön. Legalábbis papíron, többen jelezték, hogy az ADS kezelése sokkal jobb lett, mint korábban. Vagyis a fejlesztők két legyet ütöttek egy csapásra, elhallgattatták a károgókat, a kontrollereseket meg erősebbé tették.

Zayt is külön köszönetet mondott az Epic Games-nek a fejlesztők munkája miatt. A profi játékos szerint rég nem hallgatott ennyire a közösségre a kiadó. Kiemelte, a Heavy Snipernek már kijárt a gyengítés.

 

A legszebb a történetben, hogy a legújabb frissítéstől kezdve újra készít hivatalos Patch Note-okat az Epic Games. A probléma ezzel csak az, hogy kizárólag a Creator kóddal rendelkező Epic partnereknek küldik el e-mailben. A kommunikáció tehát ismét fellendülőben van, innen már csak egy lépés a közösségi megjelenés.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×