Nem csak, hogy nagyon kíváncsiak arra, hogyan reagál a közönség, de a Riot Games képes akár a visszajelzések alapján változtatni a játékon.

Természetesen már többször megjegyeztük, hogy a VALORANT ugyan sikeres és nagyon sokan szeretik, nem mindenben tökéletes (még). Ahhoz, hogy a játék a jövőben még tökéletesebb és mindenki számára kiváló élmény legyen, a Riot Games különös tekintettel figyeli a közönség reakcióját és kéréseit.

Jelenleg a VALORANT játékosok közössége többek között a skinek áraival és a karakterek feloldhatóságával kapcsolatban adott hangot egyet nem értésének. A témával a Riot egy nemrég megjelent fejlesztői blogban foglalkozott.

„Az eredeti tervünk az volt, hogy heti küldetéseket vezetünk be, melyek elég XP-t biztosítanak a karakterek feloldásához. Aztán rájöttünk, hogy a jelenlegi rendszerben a játékosok nem annyira élvezik, ha így szerzik meg a kívánt ügynököt” – mondta Joe Lee, a Riot egyik vezetője.

Kép forrása: Riot Games

Sokak szerint túl sok időbe telik a karakterek feloldása, és kevés XP-t kapnak ehhez a meccsek során. (Ezek szerint ők nem játszottak még sokat Rainbow Six: Siege-el.) A Riot Games most úgy döntött, hogy csökkenteni fogják az ügynökök feloldásához szükséges XP-t a megjelenésre, bár a heti küldetések azért megmaradnak.

A skinek kérdése további sarkalatos pont a játékosok számára. Bár az biztos, hogy eddig nagyon különleges skinek érkeztek, melyek kissé formájukban is megváltoztatják a fegyvert, A Riot szerint még nincs elég skin a játékban.

Kép forrása: Riot Games

„Jelenleg egyszerűen nincs elég skin. A csapatunk viszont rengeteg skinen dolgozik, hogy minden játékos elégedett legyen” – írták.

Közben azon is dolgoznak, hogy a skinekhez később jóval olcsóbban lehessen hozzájutni, ugyanis jelenleg sokan drágállják azokat. Ez is a megjelenésre várható.

A lényeg tehát az, hogy megéri visszajelzést küldeni a Riot-nak, mivel az akár negatív, akár pozitív: meghallgatják. Ha kell, akkor akár változtatnak is a játékon. Azért ez elég jó hír, nem?

A VALORANT a nyáron jelenik meg, ami ugyan nincs messze, de addig még nagyon sokat változhat a játék – jó irányba.

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×