Már több hete téma a Ghost perk működése a Warzone-ban. A Modern Warfare multijában alapvető képesség, a battle royale-ban viszont eddig csak a baj volt vele.

Az aktív Warzone játékosok valószínűleg tudják, ha hárman egyszerre hívják le a UAV-t, egy még erősebb „advanced” UAV-t kapnak. A fejlettebb technika a teljes pályára kihat, minden életben lévő ellenfélnek a helyzetét felfedve.

A csapatszintű megmozdulás viszont nem olcsó. Ahhoz, hogy az Advanced UAV-t lehozhassuk, összesen 12 ezer dollárt kell elköltenünk. Ehelyett a játékosok többször inkább pajzsot vagy loadoutot vásárolnak.

Ebből a hatalmas drónrepülőből kell egyszerre hármat vásárolnunk az Advanced UAV-hez.

A technika tehát kockázatos, viszont tényleg erősen megérős, pláne ha a meccs végéhez közeledve használjuk el. Egy nemrégiben a Redditre felkerült poszt alapján sajnos úgy tűnik, hogy hiába a borsos ár, az Advanced UAV is egészen könnyen semlegesíthető.

A Ghost perket nem eszi meg a 12 ezres vásárlás sem

A dohshow12 nevű reddit felhasználó képe alapján jól látszik, hogy hiába az Advanced UAV, a játékosok majd fele rejtve tudott maradni a térképen.

Ennek kizárólag a Ghost perk lehet az oka, mely úgy tűnik, hogy a legkomolyabb felderítő technikának is ellenáll, pedig elvileg nem kellene.

Ghost does not appear on advanced UAV! PROOF! 15 alive minus me and teammate there is 13 alive. Only 6 directional triangles and no dots from CODWarzone

Az Infinity Ward egyelőre nem kommentálta az esetet, ennek ellenére biztosra vehető, hogy valamilyen változást eszközölni fognak. Elképzelhető, hogy a perk jól működik, akkor viszont a leírása van rosszul megfogalmazva. Ennek értelmében a Ghost perk bár el nem rejt az Advanced UAV elől, a mozgásunkat már nem kellene tudnia lekövetni. Ehelyett a kiegészítővel rendelkező játékosok pillanatnyilag meg sem jelennek a térképen.

Ti találkoztatok már hasonló esettel? Hiába az Advanced UAV, valahogy mégsem jött ki a matek a meccs végéhez közeledve?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×