Most pont a pajzsok körül forog egy új esemény az Apex Legends-ben, egészen az 5. évad indulásáig. Aztán a pajzsok jelentős változáson mehetnek keresztül.

A Battle Armor esemény tegnap indult, lényege pedig, hogy a fejlesztők kicsit megbontják a pajzsok szokásos használatát. Az eseményről és annak részleteiről pont ma írtunk egy ismertetőt.

Érdekes azonban, hogy a Battle Armor esemény során különböző szakaszokban szinte mindegyik pajzstípus előfordul, kivéve a GOLD.

Battle Armor LTM menetrend

  • Április 28. – csak 1. szintű (fehér) páncél
  • Május 2. – 2. szintű (kék) páncél
  • Május 6. – 3. szintű (lila) páncél
  • Május 9. – Evo páncél

Kép forrása: Dexerto

A Gold shield a negyedik évadban is változásokon ment keresztül, és úgy tűnik, ez az 5. évad indulásával újra megtörténik. Mivel a pajzs hiányzik az eseményről, egy játékos megkérdezte az Apex Legends producerét, Josh Medinát, hogy elgondolkoztak-e azon, hogy a Gold pajzs képessége kikerülne a játékból?

Mi lenne, ha nem lenne fast heal? – válaszolta röviden Medina.

Ez alapján feltételezhető, hogy okkal nem került be a Gold pajzs az eseménybe, és a Respawn elgondolkozott már azon, hogy eltávolítsák a fast healt a shield-ről. Még az is előfordulhat, hogy a Gold pajzs végül kikerül, helyét pedig az Evo veszi át. Ez persze csak egy feltételezés, de nem indokolatlan azt állítani, hogy ez jó megoldás lenne. A lila pajzs ugyanis pont olyan védelmet nyújt, mint a Gold, csupán annak ott a fast healing.

A legvalószínűbb az, hogy a jövőben a Respawn kissé balanszolja a Gold pajzsot. Szerinted mi lenne a jó megoldás?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×