A jelek alapján mindenki arra gondol: az Apex Legends 5. évadában Loba lesz az új játszható karakter. Most a Respawn is megosztott valamit.

Érdekes helyzet alakult ki az Apex Legends 4. évadának indulásakor. Akkor, még év elején az adatbányászok biztosak voltak benne, hogy Forge lesz az új karakter, majd hirtelen megjelent a bérgyilkos Revenant és megölte. Majd ő került be a játékba. Mint később kiderült, az egész a Respawn félrevezető taktikája volt, hogy megtévessze az adatbányászokat. A meglepetés tehát nem maradt el.

Most, nem sokkal az 5. évad indulása előtt az adatbányászok ismét azon vannak, hogy kiderítsék, milyen karakter várható legközelebb. A játék fájljai alapján Loba lesz az, az a lány, akinek a szüleit a Revenant megölte.

A fájlok közt már sok adatot találtak, köztük Loba kinézetét is.

Kép forrása: Reddit

Loba bosszúra éhes

Régóta feltételezzük, hogy Loba célja, hogy megölje a Revenantot, bosszút állva szülei haláláért. Ehhez pedig nyomokat keres, hogy hol találja őt. Erre utal a hivatalos Apex Legends Twitter oldal egy órákkal ezelőtt megjelent bejegyzése. Az alább képen a Hammond Robotics információi láthatók, többek között egy „halhatatlan gyilkos robotról”. A képernyő mellett több jegyzet is látható, amiről azt feltételezik, hogy Loba emlékeztetői.

A bal oldalon az látható: forráskód. Ez arra utalhat, hogy Loba a Revenant forráskódját keresi a robotikai cég adataiban, hogy megtudja, hogyan tudja megölni. A többi felirat is mind arra utal, hogy Loba kétségbeesetten keresi a megoldást.

A történet tehát egyre jobban kibontakozik és hamarosan talán videókat is láthatunk arról, hogy mi is történik Loba és a Revenant közt. Lehet, hogy óriási harc van kibontakozóban. Ez alapján viszont egyenesen a következik, hogy Loba belép az Apex Legends világába, mint játszható karakter.

Az 5. évad a Respawn ígérete szerint május 12-én indul.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×