A League of Legends-ben éppen folyik a Galaxies esemény. A rendszer viszont nem működött hibátlanul, kompenzálni kellett a problémákat.

Nem sikerült hibátlanul abszolválni a Galaxies eseményt, a Pass tulajdonosok küldetésrendszere a hónap során összeomlott. A Riot Games dolgozott a hibán, s miután sikerült javítani, kompenzációt ajánlottak a játékosoknak.

A kompenzáció keretein belül azok, akik megvásárolták a Galaxies Pass-t, bónusz Tokeneket és küldetéseket kaptak a fejlesztőktől. Hasznos segítség volt mindez, így ugyanis fel tudtak zárkózni azok, akik a hiba miatt lemaradtak a Prestige skin farmolásban.

Legalábbis papíron ez volt a terv.

Mint kiderült, a kompenzációt sikerült mindenki számára jóváírni, még azoknak is, akik nem vásárolták meg a Galaxies Pass-t maguknak. Mondhatjuk tehát, hogy a közösséget a Pass vásárlók kára miatt megajándékozta a Riot. Erről hivatalos Twitter posztban értesítették a játékosokat:

 

Végül persze a Pass tulajdonosok is jól jártak, Európában 175 bónusz Tokent, Amerikában 150-et osztottak ki a fejlesztők. Az „életmentő” küldetéseket május 11-ig lehet teljesíteni, csak a sikeresen abszolválók kapják meg az ajándék juttatást.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×