Mindez a koronavírus-járványnak köszönhető.

Sajnos vagy nem sajnos, de sosem voltak még ennyire népszerűek a szájmaszkok. Ennek megfelelően elkezdtek az új trendek hódítani: a sima fehér alapszínű maszkok mellett egyre többen hordanak színes, egyedi dizájnnal rendelkező maszkot, hiszen ezzel is ki tudnak tűnni a tömegből. Japánban pedig feltűntek a Nintendo Switch-re hajazó arcmaszkok, amit egyszerűen nem lehet nem szeretni:

A maszkok mind egyedi készítésűek, ennek ellenére rengeteg rajongó vásárolna hasonlót, így könnyen lehet, hogy hamarosan a gyártósorokba is bekerülnek majd a hasonló maszkok. Az alapgép mellett az Animal Crossing-láz sem múlt el, ennek megfelelően az „egyedi” Animal Crossingos maszkok után is megőrülnek az emberek:

Ilyen dizájn mellett nem is csodálom mellesleg. A hasonló arcmaszkokhoz egyébként ugyanúgy kötődhetnek érzelmek, ráadásul ha valaki nap, mint nap rákényszerül arra, hogy kimenjen, akkor nincs sok választási lehetősége: nincs mese, fel kell venni a saját és mások egészsége érdekében!

Mindezek ellenére az utcára egyébként érdemesebb FPP2 vagy FPP3-as maszkot választani, azok ugyanis nagyobb biztonságot nyújtanak a vírussal szemben.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×