A gépek már a PUBG-ba is beszivárogtak, reméljük az uralmat azért nem fogják átvenni.

Ezúttal a konzolosok kerültek előnybe a frissítések tekintetében, ugyanis Xboxra és PlayStation-re már be is mutatkoztak a botok, hamarosan pedig a PC-s verzióban is viszontláthatjuk majd őket. A konzolos patch notes-ból kiderült, hogy mire is képesek a botok, ami alapján könnyen kideríthetjük majd, hogy az ellenfelünk bot vagy hús-vér ember.

Mire képesek a botok?

Az alapvető mozgások teljes repertoárja áll majd rendelkezésre, azaz a botok tudnak futni, sétálni, guggolni, feküdni, lőni, átmászni dolgokon, úszni, ejtőernyőzni és természetesen lootolni is. Ellenben a hajolni, ugrani, szegélyt megragadni vagy gránátokat használni még nem tudnak egyelőre, ezeket majd egy későbbi frissítésben fogják megkapni.

Hol találkozhatunk majd velük?

A Solo, Duo, Squad módokban biztosan ott lesznek, viszont a kompetitív játékmódban már nem fogunk találkozni velük.

A PUBG kínai koppintása, amiben a Terminátoré volt a főszerep / A kép természetesen csupán illusztráció

Beleszámítanak a statisztikákba?

Természetesen. Ha megölünk egy botot, ugyanúgy növeli a K/D arányunkat, de ezen kívül a küldetéseket is ugyanúgy teljesíthetjük és a Survival/Weapon Mastery rendszerébe is bekerülnek az adatok. Na meg az achivementeket is ugyanúgy megkapjuk majd.

Mennyi bot lesz egy meccsen?

Ez mindig az adott meccstől függ. Ha az adott időben megvan a kellő mennyiségű játékos, akkor egyetlen bot sem lesz a szerveren, viszont ha mondjuk Erangelen csak 50 fő gyűlik össze, akkor a maradék 50 fő bizony bot lesz.

Kíváncsian várjuk, hogy meghozzák-e a botok a PUBG Corp. által várt eredményt. Én személy szerint a zombi módot várom leginkább, reméljük hamar megérkezik.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×