A CD Projekt RED mintha kicsit visszafogta volna a Cyberpunk 2077-tel kapcsolatos hírfoszlányok szolgáltatását, de ez nem marad sokáig így.

Óó, hol van a tavaly nyár, amikor napi szinten érkeztek a Cyberpunk 2077-tel kapcsolatos hírek, melyet nagy szorgalommal írogattam, hogy senki ne maradjon le a hype-vonatról. Olyan remek hírek jöttek akkor naponta, melyek elárulták, hogy be lehet menni majd házakba, nem lehet megölni az NPC-ket, lesz benne sok-sok terület stb. Szóval minden olyat megtudunk, ami „fontos”.

Aztán egy ideig csönd lett és a CD Projekt RED részéről is mintha megszűntek volna ezek a kis infók. A fejlesztők azonban most júniusban ismét nagy bejelentésre készülnek, ami miatt már most érdemes jegyet váltani a következő hype intercity járata – írja a Gamerant.

Aki nem tudná, az IGN nemrég bejelentette a Summer of Gaming online eseményt, az elmaradt E3 helyére, ahol a CD Projekt RED külön program keretében mutatja a Cyberpunk 2077-et. Valószínűleg lesznek prezentációk, fejlesztői interjúk és gameplay videók is. A Summer of Gaming júniustól indul, pontosan még nem tudni, hogy mikor.

Kép forrása: IGN

Nyilván a legtöbben azért magát a játékot akarják látni, és azt hogy most akkor, ha lehet benne szeretkezni, akkor azt mégis hányféleképpen? Ez már csak azért is benne van a pakliban, mert a játék az erőszakosság, a csúnya beszéd és meztelenség miatt állítólag 18+-os besorolást kap. A lényeg, hogy nyáron folytatódnak a hírek.

A Cyberpunk 2077 2020. szeptember 17-én jelenik meg PC-re, PS4-re, Stadia-ra és Xbox One-ra.

Te mire lennél kíváncsi a Cyberpunk 2077 világából?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×