Az biztos, hogy erre még sokáig emlékezni fogunk.

Az Epic Games pontosan tudja, hogy mire van szüksége a gamereknek ezekben az időkben. Bár a készülődés még jóval a vírus kirobbanása előtt elkezdődhetett, az időzítés ennél nem is sikerülhetett volna jobban.

A fejlesztők minden dicséretet megérdemelnek, ugyanis egy olyan eseményt sikerült összehozniuk a népszerű amerikai rapperrel, amire még sokáig emlékezni fogunk.

Travis Scott Astronomical x Fortnite

Már hetek óta téma volt, hogy valamire készül a rapperrel az Epic Games, az esemény azonban minden várakozásunkat felülmúlta. Az első koncert után az Epic azonnal leközölte, máris megdőlt a rekord: 12.3 millió ember volt jelen az első fellépésen.

Ezt a koncertet másik 4 alkalom követte, melyen összesen 27.7 millió ember vett részt. Az öt koncert pedig 45.8 millió alkalommal lett végignézve. Nem meglepetés, hogy volt, aki többször is elment az eseményre.

 

Volt már hasonló a Fortnite világában, akkor Marshmello adott élő koncertet a Fortnite játékosainak. Ő egy jóval visszafogottabb esemény keretén belül léphetett fel, rá 10 millió ember volt kíváncsi.

Az Epic feladta magának a leckét, a Travis Scott koncert ugyanis annyira látványos és meglepő volt, hogy ennél nehezen tudunk bármi jobbat elképzelni.

A koncert során sok ismert számán kívül egy új track is debütált, a THE SCOTTS

 

Ezek után már csak egy dolgunk maradt: kíváncsian várni, hogy mivel készül legközelebb az Epic Games.

Ti milyen koncertnek örülnétek így a karantén ideje alatt a Fortnite-ban?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×