Napjainkban a személyre szabható RGB LED világítás lett az „új fekete” a PC rajongók táborában. A nagyobb gyártóknál már mind jelen van ez a megoldás, immár a Patriot is csatlakozott ezen gyártók táborába.

A Patriot itt egy igen agresszív kinézetű modul DUO-val rukkolt elő, a konkurencia modelljeihez képest. A Patriot Viper RGB DDR4 moduljai a gyártó új alumínium hőelvezetőivel lettek felszerelve, amin a Viper logo 5 RGB LED zónára van osztva, amik egyenként személyre is szabhatóak. Az RGB LED-ek komaptibilisek az összes fő alaplapgyártó szoftverével, magába foglalva az ASUS Aura Sync-et, az ASrock Polychrome Sync-et, a GIGABYTE RGB Fusion-t és az MSI Mystic Light Sync-jét. Továbbá a Patriot egy saját app-ot is kiad a LED-ek szabályzásához a memória modulokon.

A Patriot viszonylag óvatosan nyúl az RGB-s memória modulokhoz, így a kezdeti felhozatal a Viper RGB DDR4-es modellekből a közepestől a magas órajelű modulokig terjed, ami DDR4 4133 MHz-et jelent 1.4 V mellett, ami kicsivel a más gyártók „extrém” ajánlatai alatt helyezkedik el. Eközben a Viper RGB testesíti meg egyértelműen a high-en kategóriáját a Patriot felhozatalának, mind stílusát tekintve, mind pedig teljesítményben.

Jó, hogy a kezdeti Viper RGB KIT-ek kompatibilisek az AMD Ryzen és az Intel Core alapú platformokkal is (a frekvencia limiteket figyelembe véve a Ryzeneknél), szóval a rajongóknak különböző típusú processzorokkal sem kell aggódniuk az esetleges kompatibilitási problémák miatt. Az Intel processzorokkal rendelkezők esetén XMP 2.0-s SPD profilok állnak rendelkezésre, a Ryzen chippekhez viszont nincsenek ilyen profilok, így az ő gépeiknek manuálisan kell betölteni az időzítéseket.

A Viper modulok PCB-je speciálisan az RGB LED világítás támogatására, illetve a magasabb adatátvitel kezeléséhez lett tervezve. Természetesen az összes KIT élettartamgaranciával lesz kapható.

A részletes táblázat a teljes Viper termékpalettáról, itt látható:

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×