Lezajlott az MNEB League of Legends bajnokságának második szezonja. A színvonalas összecsapások végén a Team Plague emelhette a magasba a trófeát.

Szoros küzdelemnek indult a K&H MNEB második League of Legends bajnokságának döntője. A Wonder Stag Esports csapatával a Team Plague nézett farkasszemet.

Mintha ugyan abból a pénztárcából költekezett volna a két csapat, annyira kiegyenlített volt az első találkozó. A Plague teamfight kompozícióval próbálkozott, míg a Wonder Stag nem akarta a véletlenre bízni Malphite-tal, Pantheonnal és Jarvan IV-ral folyamatosan az ellenfél arcába ugrott. Meglepő módon egyik gárda sem tudott felülkerekedni a másikon, az első menet sorsát egy szoros összecsapás után elvesztett csapatharc döntötte el. Vezetést szerzett a Wonder Stag.

A második találkozót is jobban kezdte a WSE, többször is 3 ezer arany előnyben játszottak. A probléma csak az volt, hogy ugyan objective-eket és killeket szereztek, nem tudtak időben pontot tenni a menet végére. A Plague elkezdett scale-elni, s egy hajmeresztő csapatharc után vissza is tértek a játékba. A hógolyó elindult, amiből lavina lett, fordított a Team Plague és 1-1-re mentették a találkozót.

Kezdődhetett minden elölről, szinte egy új meccs indult. A kezdeti előny ismét a WSE oldalára billent, ám ezúttal egyáltalán nem volt érezhető, hogy irányítanák a meccset. az első komolyabb sárkány körül kialakult csapatharcot el is veszítették. A harmadik kör koporsójába a 23. percben elveszített Baron fight ütötte bele az utolsó szöget, meccsponthoz jutott a Plague.

A harmadik meccsen már nem volt kérdés. a Plague átgázolt a Wonder Stag csapatán, ezzel 3-1-es összesítéssel megnyerték az MNEB döntőjét.

A hivatalos összefoglalót itt tekinthetitek meg:

Szívből gratulálunk a Team Plague League of Legends csapatának!

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×