Egy videó, mely nemrég került ki az internetre, elvileg bemutatja, milyen jutalomra számíthatunk a Ranked következő szakaszának váltásakor.

Amióta csak a játék 2. évadában elindult a Ranked mód, az Apex Legends játékosok igyekeznek bebizonyítani, hogy ők a legjobbak. A legmagasabb szintű játékosok az Apex Predator szintre kerülnek és kiemelkednek a többiek közül.

A különböző rank-szintek elérését azonban a játék készítői is díjazzák. Mindegy, hogy valaki bronz, silver, gold, diamond stb., mindenki saját és egyedi kitűzőt (badge) kap a játékban. Most, hogy véget ér a Ranked harmadik időszaka, a negyedik indulásával mindenki kap majd a szintjének megfelelő jutalmat. Hogy milyeneket, az úgy tűnik, hogy most egy videóval kiszivárgott.

A videót Biast12 adatbányásznak köszönhetjük. A különböző jelvényekhez, melyek a rankot jelzik, most egyedi fegyver charmok is párosulnak, amit a fegyveren lehet hordani.

Természetesen ezt a videót sem árt fenntartásokkal kezelni, hiszen korai érkezése azt is jelentheti, hogy a Respawn gyorsan változtat valamin. Szóval meg kell várunk, míg minden hivatalos lesz.

Az Apex Legends 5. évada május 12-én indul. Eddig van idő még kicsit feljebb tornászni a rankot, hogy minél szebb jutalmat kapjunk.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×