A nagy bejelentések helyszínéül szolgáló E3 lefújása miatt a kiadók új időpontok után néznek. A Ubisoft úgy tűnik már meg is találta.

2020 nagy bejelentéseit alaposan átvariálta a járvány miatti globális leállás. A legnagyobb expókat és bemutatókat, mint például a Gamescom és az E3 egyaránt lefújták, az ide tervezett bejelentéseknek tehát mindenki kereshetett új időpontot és helyszínt.

Az egyik ilyen, régóta várt leleplezés az új Assassin’s Creed játék.

Az eddig csak sötétben tapogatózó rajongóknak azonban egy friss hír szerint már nem kell sokat várniuk. Hamarosan érkezhet a hivatalos bejelentés is a témában, egészen pontosan akár pár napon belül!

Emlékezhetünk rá, hogy a Stadia bevezetésekor az Assassin’s Creed Odyssey volt a platform egyik zászlóshajója. Ebből kiindulva régóta mondogatják, hogy a 2020-ban megjelenő AC is elérhető lesz majd rajta.

Így tehát akár már április 28-án jöhet a nagy bejelentés, hiszen a Google Stadia ekkorra időzítette az új játékok bemutatóját, amit a platformra várnak. Ha tehát továbbra is él a jó kapcsolat a felek között, a Stadia bemutatóján akár megkaphatjuk az első hivatalos dátumot az új AC játékhoz.

Már csak párat kell aludni, és a Stadia bejelentésénél kiderül, hogy az Assassin’s Creed Odyssey után is van-e élet a platformon a Ubisoft sorozatának.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×