A közönségszavazás eredményeképp a magyar kapus, Gulácsi is bekerült a TOTSSF első csapatába, 89-es lapot kapott az EA-től.

A kezdőcsapatba ugyan nem fért be Gulácsi, Courtois jóval erősebb lapot kapott a magyar hálóőrnél. De panaszra így sem lehet okunk, az Év Csapatába beférni még a kispadon is dicséretes. Elég csak végignézni, milyen nevek kerülte be a TOTSSF közönségcsapatába.

Összesen hat 93-as kártya érkezett a kezdőben, de a „leggyengébb” lap is egy 90-es Brandt.

 

La Liga és Premier League játékosok azonos számban (4-4) kaptak helyet az közönség kedvenc válogatottban. Mellettük még 2 Bundesliga és 1 Serie A játékos fért be a kezdőbe.

Ráadásul az esélyek sem olyan vészesek, ha valaki elkezdi nyitogatni a packokat. 4.2% eséllyel lehet kifogni TOTSSF játékosokat, vagyis elméletileg minden 24. packban lesz egy. Az eddigi beszámolók alapján ez általában pont Gulácsi szokott lenni.

És nem mellesleg saját tippjeinkkel is elégedettek lehetünk.

Bejött Gulácsi, Zaha és Moses Simon is, de Icardi is megkapta a maga lapját, ahogy arra számítottunk is.

Az első adag lapjai között kiadták még az EFL legjobb kártyáit is, itt is akadnak bőven finomságok. Phillips-ről bejött a jóslat, az egyik legjobb lapot kapta a szezon EFL válogatottjában.

Az ígéretek szerint még 9 különböző TOTSSF csapatra számíthatunk az EA-től, természetesen hozzájuk tartozó SBC-kkel. Alig várjuk, hogy kiderüljenek az idei legjobbak, és felturbózott csapatokat lássunk a pályákon.

×