Újra a figyelem központjába került a január végén jött pletyka, miszerint egy LoL karakter kerülhet a népszerű verekedős játékba.

Január 30-án jelent meg a hír a 4chanen, miszerint egy akkor még meg nem nevezett League of Legends karakter érkezhet az egyik leghíresebb verekedős játékba, a Smash Ultimate-be.

Több pletykát is indított egyszerre

A legizgalmasabb hír egyértelműen az ismeretlen LoL karakter érkezése volt, de közben két másik infót is megosztott a frissítések kiszivárogtatója. Egyrészt bedobta, hogy érkezhet a Hollow Knight a játékba, másfelől pedig azt is beleírta a bejegyzésbe, hogy már készül a Trials of Mana 3 esemény.

Miközben az első két infó megerősítésére továbbra is várunk, a Trials of Mana eseményt hivatalosan is megerősítették, ez a mai napon kezdetét is veszi majd.

Bár elképzelhető, hogy csak egy jól betippelt infóról van szó, újra nagy figyelem hárult a januári bejegyzésre.

A hír mellé ugyan Ahri képét csatolta az anonim posztoló, megjegyezte, arról nincs információja, hogy ki lett a kiválasztott.

A hírre Vergeben is reagált, akit már sokan ismerhetnek 4Chanről és Redditről, hiszen rendszeresen szivárogtat ki új infókat rengeteg játékról.

Forrás: dexerto

A League of Legends karakter érkezése már csak azért is nagyon érdekes lenne, hiszen már hónapok óta tudjuk, hogy a Riot is dolgozik egy saját verekedős játékon. Bár erről a projektről még nem sokat tudunk, a Riot ugyan akkor erősítette meg a létezését, mikor a VALORANT-ot is leleplezték. A játék egyelőre csak „Project L” néven fut, további infókat majd valószínűleg csak a VALORANT teljes megjelenése után tudhatunk meg róla.

A koronavírus ellenére a Nintendo egyelőre nem beszélt arról, hogy bármilyen fennakadás lenne a fejlesztésben, így számíthatunk rá, hogy december 31-ig mind a 6 beígért bunyós bekerül a játékba.

Ti toljátok a Smash Bros. Ultimate-et?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×