Folyamatosan meccs végi fekete képernyőre futnak a PUBG játékosok a 7.1-es frissítés élesítése óta. Vagyis pont a Battle Royale egyik alapja sérül.

A Battle Royale műfaj egyik legnagyobb előnye a többi játékkal szemben, hogy villámgyorsan ugrálhatunk a meccsek között. Ha lelőnek minket, máris indíthatjuk a következő meccset, pörgős műfaj ahol szinte alig kell várakozni.

Nos, a legutóbbi PUBG Update pont ez az előnyt vette ki egy időre a játékból.

Jelentősen megnőtt ugyanis a PUBG meccsek hossza a legutóbbi Update után. Sajnos nem maguk a meccsek tartanak hosszabb ideig, hanem a felesleges újraindítással mennek el az értékes percek. A játék ugyanis a 7.1-es Update óta a meccsek végén egyszerűen kifagy. Két meccs között folyamatosan Alt+Tab-olni kell az asztalra, erőszakkal leállítani a játékot, majd újraindítani az egészet.

Game is crashing after finishing every game. Me and a teammate experiencing it anyone else? from r/PUBATTLEGROUNDS

Card

Card

Card

Vannak persze „népi megfigyelések” ezúttal is, van akinek például a SHIFT és SPACE nyomkodása megoldotta a problémát.

Card

Akár segít ez a trükk akár nem, az biztos, hogy nem maradhat így a dolog. Minél hamarabb orvosolni kell a Battle Royale műfaj egyik lényeges előnyét elrontó hibát. A fejlesztők már jelezték is, hogy a problémát azonnal továbbították a megfelelő helyre.

Reméljük gyorsak lesznek, és gyorsan megkímélnek minket a felesleges fagyásoktól és újraindításoktól.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×