Az adatbányászok megint mélyre ásták magukat. Az elkövetkezendő TOTSSF kódjai közül jó pár pakk látott napvilágot. Lássuk milyen csomagok érkeznek.

Nyakunkon a TOTSSF, azaz a Team of the Season So Far. A töltőképernyőn már láthatóak nyomok a játékosokról, és azt is tudjuk, hogy az első az EFL és a Community TOTS lesz. Most a forráskódokban az esemény csomagjai láttak napvilágot.

Holnap este 7 órától indul a TOTS szezon, aminek köszönhetően a FUT Champions reward rendszere is átalakul. A garantált TOTW csomagok helyet ugyanis bekerülnek a garantált TOTS csomagok. A mostani rendszerben ugye minden nagyobb liga mellett egy kisebb liga is szerepel majd a játékban, így például a mostani Community TOTS mellett az angol másod és harmad osztály játékosai is bonthatóak lesznek a különböző pakkokból. Szerencsére a garantált csomagokban azonban csak az erősebb liga játékosaiból nyithatunk.

TOTSSF

Mint ahogy a kódban látható, a Premium és Ultimate TOTW pakkokat leváltja a Premium és Ultimate Community TOTSSF csomag.

Ez annyit takar, ha sikerül legalább elérnünk az Elite szintet, akkor a csomagok között már garantált TOTSSF játékosok is lapulnak majd. Ez minden héten változni fog attól függően, hogy épp melyik TOTSSF csapat van a kínálatban.

Ezenfelül egy újabb Twitch Prime pakkal is gazdagodunk. Ha van Twitch Prime előfizetésed, akkor ezen az oldalon keresztül szerezheted meg majd az ingyenes csomagod. Ha a kódok sorrendjének hihetünk akkor ilyen ütemben látjuk majd a ligákat hétvégente: Community, Premier League, Seria A, LaLiga, Bundesliga, Ligue 1 és Best Of TOTS.

Ti várjátok már az új szezon kezdetét?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×