Hivatalos formában kerül fel a Youtube-ra az eredetileg 1992 és 1995 futott Sailor Moon animesorozat első három évada. A nosztalgiavonat nem vár.

Ahogy arról a TheVerge is beszámolt, április 24-től hivatalosan és ingyen elérhető lesz az eredeti Sailor Moon animesorozat első három évada, a hivatalos SM Youtube csatornán. Ez összesen 127 epizódot jelent, minden héten 10 rész kerül fel.

Bár sokan a hír miatt azt gondolták, a koronavírus-járvány miatt teszik ezt az engedményt, ez tévedés. Japánban szeptember közepén mutatják be a Pretty Guardian Sailor Moon Eternal The Movie c. kétrészes film első felvonását. Utóbbi az eredeti manga alapján készült, amit a Sailor Moon sorozat negyedik évada vett át.

https://www.youtube.com/watch?v=LZe5rDHiwe4

 

A sorozat nálunk Magyarországon is nagy sikerrel futott, először 1998-ben vetítették az RTL Klubon. Ennek köszönhetően a Sailor Moon ma is sokak kedvence, így talán mindenki örül a hírnek. Van egy tippünk, hogy a sorozat valószínűleg angol és/vagy japán szinkronnal lesz elérhető, így aki a nosztalgikus magyar szinkronra vágyik, annak más forrást kell keresnie.

Te is szeretted a Sailor Moon-t?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×