Bár még csak prototípus készült belőle, a jövőben ez az okosasztal lehet a gamerek legmenőbb kelléke. Elképesztően jó ötlet.

Ha szereted a különleges gamer székeket, az a hír neked való. Az AiT Desk csapata jelenleg olyan kifejezetten gamereknek készülő asztalon dolgozik, ami gyakorlatilag magában foglal mindent, amire egy játékosnak valaha szüksége lehet.

Tulajdonképpen egy olyan okosasztalról van szó, ami számtalan funkcióval rendelkezik, hogy kielégítse minden gamer igényét úgy, hogy a játékos tudatosan egészséges maradjon. Az asztal Indiagogo projektjét már rengetegen támogatták, természetesen azért, hogy a gyártás valóban megvalósuljon. Sajnos azonban nem lesz olcsó.

Kép forrása: Indiegogo

AiT Smart One okosasztal

Az AiT Smart One okosasztalt tulajdonképpen egy futurista asztalnak is lehet nevezni, ami a hagyományos asztalokkal szemben elképesztő technológiák sokaságát rejti, mindezt letisztult formában. Első ránézésre egy fura asztalnak tűnik, de olyan sok funkciót terveznek beleépíteni, hogy attól leesik az állunk. A fő cél egyébként a gamerek egészségnek megőrzése, hogy ne legyünk ilyenek.

Egyedülálló, állítható magasságú asztalunk gondoskodik az egészségéről, ráadásul okostelefon-alkalmazás segítségével vezérelhető. Minden asztal figyelemmel kíséri az üléssel töltött időt, és jelzi, hogy mikor kell felállni, és úgy folytatni a munkát. Ilyenkor az asztal álló helyzetbe állítható.

Kép forrása: Indiegogo

Az alkalmazás személyre szabott fitnesz-és stresszoldó gyakorlatokat is tartalmaz. Tájékoztat a helyiség levegőminőségéről és arról, hogy mikor kell ablakot nyitni. Ezenkívül az egyes modellektől eltérően különböző alap és extra funkciókat is tartalmazhatnak. A teljesség igénye nélkül:

  • Vezeték nélküli telefontöltő
  • LED-világítás
  • Bluetooth kihangosító
  • Ergonomikus lábtartó
  • Aromaterápiás fúvóka (választható illatokkal)
  • Láthatatlan kábelrendszer
  • Változtatható magasság
  • Különleges applikáció a fent felsorolt funkciókkal
  • Hangszóró
  • Monitortartó
  • Asztali PC-tartó

Az asztalon ezen kívül vannak akasztók, fiók és ami talán a legjobb: érintőgombos felület. Sőt, ha ez nem lenne elég, rajzolni is lehet rá, ami aztán simán letörölhető. Nem kell többé papírköteg az asztalra, ha valamit gyorsan le akarunk írni.

Az asztal egyébként rengeteg különböző színben lesz kapható, ha megvalósul a terv. Egyelőre még csak prototípus szakaszban van, de a támogatás rá már összejött.

Kép forrása: Indiegogo

Ha részletesebben érdekel, hogy mire is képes a Gamer Okosasztal, látogasd meg a projekt oldalát!

A Smart One alapváltozata egyébként már előrendelhető, valamikor augusztusban lehet megkapni. Ára most 449 dollár, amit kb. 150 ezer forint. Ez azonban csak három funkciót tartalmaz: a kábelelvezetést, a lábtartót és a vezeték nélküli töltőt.

Szerinted mennyire menő ez a gamer asztal?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×