Azt egyelőre nem tudjuk, hogy milyen alkalomból jön az új design, tippek azonban már gazdagon vannak.

A FIFA 20 Ultimate Team tartalomfelelősei rendkívül nehéz helyzetbe kerültek a koronavírus okozta helyzet miatt. A nemzeti bajnokságok leállásával és a nemzetközi labdarúgás szünetelésével kvázi minden eseménytől elestek, amiből eddig korlátlan mennyiségű lap születhetett.

Szépen kihúzták magukat a csávából a TOTW Moments lapokkal, amik a régi FIFA epizódokból emelnek ki TOTW csapatokat, így a közösség a nosztalgia mellett egy csomó különleges lappal gazdagíthatja a csapatát. De ezzel még nincs vége!

Új lap a láthatáron

Redditen tették közzé a következő design-t, ami ugyan még nem debütált a játékban, de már ott van a fájlok között az adatbányász állítása szerint. A kinézet egyértelműen a TOTW Moments-re hajaz, épp csak a színek mások, mutatjuk.

New „Moments” card added. Either TOTW Silver or TOTS Moment
byu/GeorgeCuz inEASportsFC

 

Ha a legesélyesebb jóslat bejön, és tényleg silver TOTW Moments lapok érkeznek, a fejlesztőket sokan melegebb éghajlatra kívánják majd a játékosok. Bár lássuk be, a TOTS bontogatások előtt simán kinézünk egy ilyen húzást az EA-ből.

Kétségtelen, hogy egy merőben új szituációban kell most helytállniuk, ez viszont tényleg nagyon gyenge húzás lenne.

Nem csak nekünk, a közösségnek sem nyerte el a tetszését az ötlet. Pedig ebből sok más nem lehet, mint TOTW Moments Silvers…

Comment
byu/GeorgeCuz from discussion
inEASportsFC

Valaki a pozitív oldalát nézi a dolognak: legalább jobban néz ki, mint az eredeti Moments design

Comment
byu/GeorgeCuz from discussion
inEASportsFC

 

Ha ti lennétek a fejlesztők helyében, milyen promóciót találnátok ki, amíg vissza nem térünk a rendes kerékvágásba?

×