A Twitch az elmúlt időszakban nem csak a magamutogatós csajok ellen lép fel, a homofób és egyéb bántalmazó beszédet sem nézik jó szemmel.

Hatalmas felhajtás van az elmúlt időszakban a Twitch körül, a koronavírus miatt otthon rekedt gamerek ugyanis eddig még nem látott mennyiségben rohamozzák a platformot.

Valószínűleg ezért is hoztak új szabályokat a szeméremsértő streamerek ellen, akiknek ezentúl egy nagyon szigorú szabályzatnak kell megfelelniük, hogy ne legyen végleg bannolva a csatornájuk.

De nem csak ők vannak szigorúbban kezelve

A CS:GO közösség egy ismert játékosáról, a török XANTERES-ről hozta le a StreamerBans nevű twitter profil, hogy kitiltásra került a platformról. A bejegyzésben egy szivárványzászló is megjelenik.

 

A redditen nem kellett sok idő ahhoz, hogy megerősítsék, bizony homofób megjegyzésekért került tiltásra a játékos, amin őszintén szólva nem vagyunk meglepve.

A kommentek között arra is felhívják a figyelmet, hogy bizony Zeus is ki lett tiltva a Twich-ről

Az ukrán játékos bejegyzése mellett egy francia zászló szerepel. Mint kiderült, Zeus élő adásban sz*rozta le Franciaországot.

 

Jó eséllyel nem véglegesek a tiltások, mindkét játékos meg fogja találni a módját annak, hogy visszakerüljön. Egy nyilvános bocsánatkérés a sértett csoportnak üzenve mondjuk egy jó kiindulás, ezt Zeus már meg is lépte a Twitteren.

Szerintetek egyenlően lép fel mindenki ellen a Twitch, vagy még mindig vannak szürke foltok a szabályzatban?

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×