A lányok, akikbe mindannyian bele voltunk zúgva a 2000-es években.

A legtöbben biztosan emlékeztek még a 2000-es években pusztító racing lázra, amit a Need for Speed széria indított el. „Ekkor még jók voltak a Need for Speedek” -talán így lehet a legkönnyebben leírni ezt a korszakot. Az NFS ekkori játékainak sztorijaiban egy közös pont volt: valahogy mindig egy nő is bekerült a történet fogaskerekébe, elég ha csak Miára és a Mazda RX-8-asára gondolunk, egy-két emlék biztos mindenkinél megjelent, na ez nem véletlen. Kár, hogy a mai Need for Speedek már nem mozgatnak meg ennyire.

Na de ezzel el is értünk a cikkünk alanyaihoz: a NFS-ben található hölgyekhez, akik annak idején olyan közel álltak a szívünkhöz. Nézzük, hogy mit csinálnak napjainkban!

Need for Speed Underground 2 – Brooke Burke 

 

Brooke Burke, vagy ahogy a legtöbben emlékszünk rá Rachel, az Underground 2. részében tűnt fel, ő mesélte végig a történetet. Amilyen egyszerű volt a sztori, annyira tudta ezt kompenzálni a Rachelt alakító Brooke a látványával. Manapság még mindig elképesztően néz ki, annak ellenére, hogy azóta eltelt 16 év.

 

 

Need for Speed: Most Wanted – Josie Maran

 

Mia tipikusan az a személy, akiről az első pillanattól kezdve nem tudjuk levenni a szemünket. A Most Wantedben mindig ott volt mellettünk, ezek után kezdetben pár filmszerepben tűnt fel, manapság pedig már saját kozmetikumait árulja, a 15 év persze rajta is meglátszik, de még mindig csodásan fest:

 

Need for Speed Underground 

 

Az Underground első részben még Amy Walz és Cindy Johnson tündököltek, akik annak idején egy nyílt meghallgatáson jutottak be. Az Underground első részében nem kapott túl nagy szerepet a történet, így a lányokhoz sem tudtunk igazán kötődni. Sajnos azóta sem lehet túl sokat hallani felőlük.

Nektek ki volt a kedvencetek?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×