A Riot egy kis meglepetéssel készül az új League of Legends Volibear kapcsán. Mutatjuk, hogy mit találtak.

Már hosszú ideje tudjuk, hogy készül a Volibear rework, sőt már képeken is láthattuk, hogy milyen vizuális frissítést kap a hős. Ahogyan az minden esetben, Voli is majd a PBE-n lesz először játszható, erre azonban még várnunk kell.

A fájlok közt már megtalálható

Mi sem természetesebb manapság, hogy egy játék ha frissítést kap, a közösség azonnal ízekre szedi az új fájlokat. Nem történt ez másképp a PBE esetében sem, így még idő előtt szemügyre vehetjük Volibear-t. Persze van egy kis csavar a dologban, a videó ugyanis valószínűleg nem az „igazi” Volibear-t ábrázolja.

Volibear animation from PBE files from leagueoflegends

 

Már első ránézésre is érződik, hogy valami nem stimmel a macival. A teste kissé aránytalan és az animáció is furcsán viselkedik. A kommentek között az a magyarázat olvasható, hogy a videón látható Voli csak egy easter egg, amit a Riot készített a rework alkalmából.

Ez a furcsa medve majd valószínűleg a Summoners Rift-en fog figyelni a játékosokra, ha már éles lesz a rework.

Látványra egészen biztosan bitang lesz az új Volibear, azt viszont csak az idő válaszolhatja majd meg, hogy a balansz is jól sikerül-e. Az már biztató jel, hogy egyre több, a rework-re utaló fájl jelenik meg. Ezek szerint közel lehetünk már az időponthoz, mikor végre kipróbálhatjuk a karaktert.

Nektek tetszik az új Volibear? Örültök, hogy újjászületik, vagy szerintetek nem kellene megpiszkálni a medve jelenlegi állapotát?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×