A Budapest Film az otthonokba hozza el a mozik világát új kezdeményezésével. Mozihangulat otthon, a Távmozival.

Mi lenne, ha úgy mozizhatnál, hogy közben otthon ülsz? Lehetséges.

A Budapest Film mozijai március 12-én az elsők között állították le a vetítéseket, hogy a nézők és a mozisok egészségét nálunk semmiképp se fenyegethesse a járvány. Most viszont elsőként is nyitják újra – igaz, egyelőre csak biztonságos, internetes közvetítések formájában – olvasható a Budapest Film hivatalos közleményében.

Elindult tehát a Budapesti Távmozi, aminek keretében a Művész, a Puskin, a Toldi, a Tabán, a Kino filmszínházak április 21-től ismét napi műsorrendben vetítenek a film.artmozi.hu oldalon keresztül. A vetítésekre a szokott módon lehet kedvezményes jegyeket váltani, interneten keresztül, már ma. Ahogyan a moziban is, itt is az adott időpontban nézhetjük meg a filmeket.

Kép forrása: Agria Cinema

Ez azt jelenti, hogy április 21-től a film.artmozi.hu oldalon nézhetjük meg azokat a filmeket, melyeket egyébként a moziban lehetne. A Távmozi vetítéseire váltott jegyekkel ráadásul közvetlenül a budapesti művészmozik fennmaradását és a Budapest Film munkatársainak megélhetését segíthetjük a váratlan mozinélküliség idején.

Ha tehát valaki nagyon szereti a mozit, illetve szívesen támogatná a mozik munkatársait jegyvásárlással, mindenképp próbálja ki. Már csak azért is, mert az új platformon az egyik első premier a Láthatatlanok című francia film lesz április 21-én. Jegyeket már ma lehet vásárolni, a jegyek ára jelenleg egységesen, minden előadásra 990 forintba kerülnek.

Kép forrása: Távmozi

Te kipróbálod a Távmozit?

A borítókép illusztráció.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×