Jó hírek a PUBG háza-tájáról.

Az utóbbi időben több probléma is felmerült a PUBG-vel kapcsolatban, ami már csak azért is kellemetlen, mert a konkurensek egyre csak erősödnek, mindeközben a PUBG játékosbázisa egy-két apróbb sikert kivéve folyamatosan csökken. Ez részben az időben elszaporodott csalóknak is köszönhető, de úgy tűnik, hamarosan jobb lesz a helyzet, legalábbis ha hihetünk a PUBG stúdióvezetőjének, Brian Corrigannek.

Nemrég ugyanis hambinooo panaszkodott – aki nem mellesleg PUBG partnerként is tetszeleg -, hogy a szerverproblémák mellett rengeteg csalóval fut össze a játékon belül.

 

Corrigan elárulta, hogy azon vannak, hogy befejezzék a rendszert, aminek segítségével az amerikai és az európai régiók játékosai is vadászhatnak a csalókra. Arra is felhívta a figyelmet, hogy erre már nem kell sokat várni, a segítség ugyanis úton van.

Igencsak jó hírek ezek, ugyanis ha ezzel hasonló sikereket érhetnek el, mint a Counter-Strike: Global Offensive az Overwatch rendszerével, akkor már van okunk az örömre. Persze ahogy a CS:GO-ban, úgy itt sem jelent ez tökéletes védelmet, úgyhogy ha kevesebben is lesznek a csalók, attól még a probléma nem fog maradéktalanul eltűnni.

A jobb hatás kedvéért nem ártana bevetni a Valve által fejlesztett VACnetet vagy esetleg át kellene gondolni, hogy mindenhol egységes áron adják a játékot, hiszen amíg az orosz és kínai régiókban 10 dollár környékén/alatta kínálják a PUBG-t, addig mindig vissza fognak térni a csalók.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×