Egyre több 5G ellenes összeesküvés-elmélet hívő szólal fel az utóbbi időben.

Legutóbb a legtöbben csupán egy jót mosolyogtak azon, hogy az 5G ellenesek szerint a koronavírus-járvány mögött az 5G-s adótornyok állnak. Azt most nem fejtenénk ki újra, hogy miért is gondolják így a hívek, de ezúttal egy Nobel-díjas író-újságíró is beállt a mozgalom mögé. Szvjatlana Alekszievics fehérorosz író ugyanis 2015-ben kapott Nobel-díjat irodalmi munkásságáért, a legutóbbi interjúja során pedig meglehetősen érdekes kijelentéseket tett:

„Még nem látjuk tisztán, hogy ez egy influenza, vagy az 5G-s technológia máris hatással van az emberi immunrendszerre” – fogalmazott.

Szvjatlana Alekszievics fehérorosz író, újságíró

Noha semmilyen bizonyíték nem szól még egyelőre az összeesküvés-elmélet mellett, a Nobel-díjas irodalmár szerint a ettől függetlenül még a tudósok sem zárták ki egyértelműen, így addig van okunk aggódni.

Egy 5G ellenes tüntetés Angliában

Az interjú hatalmas visszhangot kapott a közösségi médiában, az írónő tisztelői nemtetszésüknek adtak okot. Hozzátennénk, hogy az elmélet egyre több követőre talált az utóbbi időben, emiatt több országban gyújtottak fel adótornyokat az 5G ellenesek.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×